Welkom bij E.S.E.

Ecological Space Engineering is het meest prominente bedrijf in het veld van ecologische ruimte architectuur.Onze behoefte als mens om de natuur te onderzoeken, heeft ons meer gebracht dan we kunnen voorstellen, maar aan de andere kant, door deze inventieve houding, vervuilen en verwoesten we grote gebieden bos, grond, kustwateren, etc.

E.S.E. implementeert myco en bio zuiveringstechnieken in ondersteunende instrumenten, deze instrumenten zijn volledig biologisch afbreekbaar en helpen ecosystemen zichzelf op een natuurlijke manier te herstellen.

Myco zuivering is een vorm van bio saneren, het wordt toegepast bij het verwijderen van vervuilde deeltjes uit milieuelementen zoals grond, grondwater en oppervlakte water en bezinksel. De techniek die wordt toegepast bij myco zuivering is hoofdzakelijk schimmel, doormiddel van deze schimmel kunnen gevaarlijke stoffen afgebroken worden in minder schadelijke stoffen of zelfs ongevaarlijke stoffen.

Schimmel is een van de meest krachtige agenten van de natuur voor de ontbinding van afvalstoffen en is een essentieel onderdeel van het bodem-voedselweb, die voeding biedt voor de andere biota die in de bodem leven”(Rhodes, 2012).